Rundvleesproducten

Ons rundvlees komt van de familie Heijdra uit IJsselstein. Om de week kopen we bij hen een koe zodat wij weten wat voor vlees we in de kuip hebben. Onze koeien verblijven in een ruime stal en worden allemaal op stro gehouden. De koeien krijgen volop maïs en gras dat rondom de boerderij verbouwt wordt, aangevuld met diverse restproducten uit de menselijke levensmiddelenproductie zoals aardappelsnippers en bierbostel.

Edwin en Anita Heijdra hebben een duidelijke visie. Zij maken zich al tientallen jaren sterk voor het vergroten van de bewustwording over de keuze voor duurzaam geproduceerd Nederlands voedsel. In 2012 richtten zij Keten Duurzaam Rundvlees op. Een Stichting met als doel het bevorderen van de samenwerking tussen ambachtelijke slagers en Nederlandse vleesveehouders.

In Nederland houden veehouders zich aan tal van extra eisen, die meestal verder gaan dan de Europese standaard. Hierdoor heeft Nederlands rundvlees een streepje voor als het gaat om duurzaamheid, dierenwelzijn, gezondheid, traceerbaarheid en voedselveiligheid. Daarom kiezen wij als ambachtelijke slager bewust voor Nederlands rundvlees van vleesveehouders die wij persoonlijk kennen.

Italiaans
buffet

Een heerlijk buffet vol met Italiaanse specialiteiten. Wij verrassen u graag met onze gerechten!

Speciale wensen?

Vegetarisch, een allergie of een andere vraag? Neem gerust contact op om samen tot een oplossing te komen!

Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen?