Pizza Catering Zevenhuizen

Als u iets te vieren heeft, kunt u zelf in de keuken gaan staan, en hapjes klaar maken. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om ons heerlijke Italiaanse pizza’s bij u op locatie te laten verzorgen. Indien gewenst verzorgen wij ook de bediening of bijvoorbeeld het bestek!

Pizza Catering op locatie in Zevenhuizen

In onze houtoven maken wij échte Italiaanse pizza’s. Met het lekkerste deeg en de beste ingrediënten maken we flinterdunne pizza’s. Deze worden in de houtoven tot wel 485 graden gebakken voor maar ongeveer 60 seconden. Het bereiden zelf ziet er niet alleen al gaaf uit, de pizza’s zijn ook nog eens heerlijk!

Op iedere locatie kunnen wij de Pizza Catering verzorgen, zowel binnen als buiten. Onze pizzabakker gaat voor u aan de slag en maakt flinterdunne en krokante bodems. Het voorbereiden en bakken ziet er niet alleen spectaculair uit voor uw gasten, het is ook nog eens heerlijk!

Pizza's bakken

Volgens Napolitaans recept

Slagerij van Tol Zevenhuizen Pizza Oven

Wij komen met onze pizza oven naar de door u gekozen locatie. Vervolgens bouwen wij alles netjes op en kleden we het leuk aan. De Italiaanse sfeer begint er zo al echt in te komen.

Slagerij van Tol Zevenhuizen Pizza Bereiden

Van het beste deeg maken wij prachtige, flinterdunne pizzabodems. Ook snijden we de beste ingrediënten dun om de pizza’s te kunnen beleggen, met bijvoorbeeld salami of parmaham.

Slagerij van Tol Zevenhuizen Pizza

We serveren de lekkerste Italiaanse pizza’s bij uw feestje, receptie of evenement. Omdat er voor ieder wat wils is, zullen deze heerlijke pizza’s bij iedereen in de smaak vallen!

Meer informatie of vragen over een pizza catering op locatie?

Mogelijkheden

Graag adviseren wij u over de mogelijkheden, omdat bij ons eigenlijk alles mogelijk is! Zo adviseren wij ook graag over andere manieren om het u makkelijker te maken. Zo kunnen wij helpen met het verzorgen van de glazen, tafels en bediening. Natuurlijk wassen wij dan ook alles weer netjes voor u af, zodat u écht kunt genieten van uw eigen feestje.

Voor elke soort gelegenheid kunnen wij u dus helpen in de hele regio Zevenhuizen. Bijvoorbeeld een receptie, bruiloft, verjaardag of gewoon een lunch aan huis. Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in. Heeft u nog andere vragen? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen!

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Ontvang volledig vrijblijvend een voorstel na het invullen van onderstaand formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Heeft u speciale wensen? We bespreken het graag!

Italiaans
buffet

Een heerlijk buffet vol met Italiaanse specialiteiten. Wij verrassen u graag met onze gerechten!

Speciale wensen?

Vegetarisch, een allergie of een andere vraag? Neem gerust contact op om samen tot een oplossing te komen!

Pizza bakken op locatie Zevenhuizen

Een origineel feestje geven? Met een echte Italiaanse pizza oven bij u in de tuin maakt u indruk! Bovendien heeft u geen voorbereidend werk, zodat u echt kunt genieten van uw eigen feestje. Wij nemen alles mee, inclusief de heerlijkste verse ingrediënten om de pizza’s te beleggen. Ook adviseren wij u natuurlijk graag over heerlijk bijpassende wijnen. 

We kunnen het nog makkelijker maken door wegwerpbestek, borden of glazen mee te brengen. Na afloop nemen we alles zo weer mee, zodat u niet zelf hoeft af te wassen! 

Voor bedrijfsfeestjes kunnen wij ook partytenten, statafels en aankleding verzorgen. Koelkasten, stoelen en tafels zijn geen enkel probleem. Wanneer u helemaal nergens naar om wilt kijken, verzorgen wij ook de bediening voor u. Zo heeft u de tijd om met tijd met uw gasten door te brengen, en doen wij de rest. Handig bij bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of personeelsfeest!

Speciale wensen of allergieën

Heeft u speciale wensen of bijvoorbeeld een allergie voor een bepaald product? Geef het ons even aan! Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de pizza’s naar wens zijn. Wij hebben speciale producten voor bijvoorbeeld vegetariërs of veganisten. Ook wanneer bijvoorbeeld u halal vlees of glutenvrij wilt bestellen, is dat voor ons geen enkel probleem. 

Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen?