Pizza Fresca

door Marc

In onze houtoven maken wij échte Italiaanse pizza’s. Met het lekkerste deeg en de beste ingrediënten maken we flinterdunne pizza’s. Deze worden in de houtoven tot wel 485 graden gebakken voor maar ongeveer 60 seconden. Het bereiden zelf ziet er niet alleen al gaaf uit, de pizza’s zijn ook nog eens heerlijk!

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Ontvang volledig vrijblijvend een voorstel na het invullen van onderstaand formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Heeft u speciale wensen? We bespreken het graag!

Mogelijkheden

Graag adviseren wij u over de mogelijkheden, omdat bij ons eigenlijk alles mogelijk is! Zo adviseren wij ook graag over andere manieren om het u makkelijker te maken. Zo kunnen wij helpen met het verzorgen van de glazen, tafels en bediening. Natuurlijk wassen wij dan ook alles weer netjes voor u af, zodat u écht kunt genieten van uw eigen feestje.

Voor elke soort gelegenheid kunnen wij u dus helpen in de hele regio Zevenhuizen/Nesselande. Bijvoorbeeld een receptie, bruiloft, verjaardag of gewoon een lunch aan huis. Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in. Heeft u nog andere vragen? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen!

Pizza bakken op locatie

Een origineel feestje geven? Met een echte Italiaanse pizza oven bij u in de tuin maakt u indruk! Bovendien heeft u geen voorbereidend werk, zodat u echt kunt genieten van uw eigen feestje. Wij nemen alles mee, inclusief de heerlijkste verse ingrediënten om de pizza’s te beleggen. Ook adviseren wij u natuurlijk graag over heerlijk bijpassende wijnen. 

We kunnen het nog makkelijker maken door wegwerpbestek, borden of glazen mee te brengen. Na afloop nemen we alles zo weer mee, zodat u niet zelf hoeft af te wassen! 

Voor bedrijfsfeestjes kunnen wij ook partytenten, statafels en aankleding verzorgen. Koelkasten, stoelen en tafels zijn geen enkel probleem. Wanneer u helemaal nergens naar om wilt kijken, verzorgen wij ook de bediening voor u. Zo heeft u de tijd om met tijd met uw gasten door te brengen, en doen wij de rest. Handig bij bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of personeelsfeest!

Speciale wensen of allergieën

Heeft u speciale wensen of bijvoorbeeld een allergie voor een bepaald product? Geef het ons even aan! Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de pizza’s naar wens zijn. Wij hebben speciale producten voor bijvoorbeeld vegetariërs of veganisten. Ook wanneer bijvoorbeeld u halal vlees of glutenvrij wilt bestellen, is dat voor ons geen enkel probleem. 

Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen?