Catering Nesselande

Receptie? Bruiloft? Een uitgebreide lunch of feestelijke brunch? Jubileum of verjaardag? Wij helpen u graag bij de culinaire invulling. Denk bijvoorbeeld aan feestelijke borrelhapjes – warm of koud -, diverse soepjes, warme gerechten, saladeschotels?  Prikt u vast een datum, dan regelen wij de rest!

Catering in Nesselande

Als u iets te vieren heeft, kunt u zelf in de keuken gaan staan, en hapjes klaar maken. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om dit door ons te laten verzorgen. De hapjesschotels worden netjes op schaal gepresenteerd, u hoeft alleen nog maar rond te gaan!

Borrelgarnituur of borrelhapjes
Wij kunnen uw catering verzorgen door heerlijke borrelschalen te verzorgen. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende soorten schalen. Voorbeelden hiervan zijn verschillende specialiteiten uit onze zaak of visschalen.

Kaasplateaus
Ook kunt u kiezen voor een heerlijk kaasplateau. Geproduceerd door een kleine kaaszuivelfabriek volgens een traditionele methode. Gerijpt in het unieke microklimaat van het historische pakhuis in Woerden, waar de natuurlijke omstandigheden zorgen voor variaties in temperatuur en vochtigheid. De Reypenaer kazen kunnen worden beschreven als een kaas met intens romig smaak en uitzonderlijke aroma’s. De beste kok van Spanje, Ferran Adria, tevens eigenaar van restaurant ElBulli, werkt met de Reypenaer kaas. 

Salades​​
Een echte specialiteit van het huis zijn onze salades. Wat te denken van onze partysalade, zalmsalade en een verse pastasalade. Allemaal heerlijk afgegarneerd met verse producten. Uiteraard kunnen wij de salade maken zoals u dat wenst.

Meer informatie of vragen over een catering bij u thuis?

Levoni worsten en vleeswaren
Fijne salami gemaakt van Italiaans varkensvlees afkomstig ui de streek van Parma. Een ware delicatesse voor bij de borrel of antipasti. Zeer lekker bij olijven en ciabatta. Voorbeelden van heerlijke vleeswaren op uw feestje zijn San Danielle Ham of Panchetta di Coppa. San Danielle ham is de enige echte Parmaham, afkomstig uit de streek Parma en 24 maanden gedroogd en gezouten. Doordat de Italiaanse varkens meer fijne deeltjes vet bevatten is de smaak uitmuntend. Erg lekker bij meloen, asperges en als antipasti. Panchetta di Coppa is buikspek gevuld met procureur dat mooi gezouten en gedroogd is. Ideaal te gebruiken voor pasta’s en Italiaanse recepten. Dungesneden ook lekker op brood met een klein beetje olijfolie.

Buffetten
Wij verzorgen prachtige buffetten voor elke soort gelegenheid. Voorbeelden zijn Italiaans buffet, een Stamppot buffet of een BBQ buffet. Ook hierbij is alles mogelijk, en daarom bespreken we graag uw wensen!

Mogelijkheden
Graag adviseren wij u over de mogelijkheden van catering, omdat bij ons eigenlijk alles mogelijk is! Zo adviseren wij naast de mogelijkheden voor eten en drinken ook graag over andere manieren om het u makkelijker te maken. Zo kunnen wij helpen met het verzorgen van de glazen, tafels en bediening. Natuurlijk wassen wij dan ook alles weer netjes voor u af, zodat u écht kunt genieten van uw eigen feestje.

Voor elke soort gelegenheid kunnen wij u dus helpen in de hele regio Nesselande. Bijvoorbeeld een receptie, bruiloft, verjaardag of gewoon een lunch aan huis. Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in. Heeft u nog andere vragen? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen!

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Ontvang volledig vrijblijvend een voorstel na het invullen van onderstaand formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Heeft u speciale wensen? We bespreken het graag!

Italiaans
buffet

Een heerlijk buffet vol met Italiaanse specialiteiten. Wij verrassen u graag met onze gerechten!

Speciale wensen?

Vegetarisch, een allergie of een andere vraag? Neem gerust contact op om samen tot een oplossing te komen!

Catering aan huis

Zin in een heerlijk catering bij u op locatie in Nesselande? Laat ons u helpen! Slagerij van Tol helpt u graag met het voorbereiden van een perfecte catering! Wij kunnen bijvoorbeeld het (wegwerp)bestek en de borden verzorgen, om uw catering compleet te verzorgen. Ook kunnen wij glazen bezorgen, die wij ook weer netjes voor u afwassen. 

Voor alle soorten feestjes kunnen wij ook partytenten, statafels en aankleding verzorgen. Koelkasten, stoelen en tafels zijn ook geen enkel probleem. Wanneer u helemaal nergens naar om wilt kijken, verzorgen wij ook de bediening voor u. Zo heeft u de tijd om met tijd met uw gasten door te brengen, en doen wij de rest. Na afloop ruimen wij uiteraard ook alles weer netjes op. Handig bij bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of personeelsfeest!

Speciale wensen of allergieën

Heeft u speciale wensen of bijvoorbeeld een allergie voor een bepaald product? Geef het dan aan in het omschrijvingen veld in het bestelformulier. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de gehele lunch naar wens is. Wij hebben speciale producten voor bijvoorbeeld vegetariërs of veganisten. Ook wanneer bijvoorbeeld u halal vlees of glutenvrij wilt bestellen, is dat voor ons geen enkel probleem. Zo verzorgen wij voor al uw gasten de perfecte catering.

Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen?