Buffet aan huis Nesselande

Receptie? Bruiloft? Een uitgebreide lunch of feestelijke brunch? Jubileum of verjaardag? Wij helpen u graag bij de culinaire invulling. Denk bijvoorbeeld aan feestelijke borrelhapjes – warm of koud -, diverse soepjes, warme gerechten, saladeschotels?  Prikt u vast een datum, dan regelen wij de rest!

Buffet aan huis in Nesselande

Als u iets te vieren heeft, kunt u zelf in de keuken gaan staan, en hapjes klaar maken. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om ons een heerlijk buffet aan huis te laten verzorgen. De buffetten worden mooi gepresenteerd, en indien gewenst verzorgen wij ook de bediening of bijvoorbeeld het bestek!

Buffet aan huis
Wij verzorgen prachtige buffetten voor elke soort gelegenheid. Voorbeelden zijn Italiaans buffet, een Stamppot buffet of een BBQ-buffet. Ook hierbij is alles mogelijk, en daarom bespreken we graag uw wensen!

Italiaans buffet
Een Italiaans buffet is een heerlijke manier om uw gasten te verrassen. Dit buffet bestaat bijvoorbeeld uit Vitello tonnato, salade caprese, Spaghetti, Penne Arrabiata, Parmezaanse kaas, Mortadella, Parmaham, Scudetto, Coppa, Salade Tenuta Orto, Tapanade, Ciabatta brood en foccacia brood.

Stamppot buffet​​
Een stamppot buffet is een verrassende variant op een buffet aan huis. U krijgt zo een mooi buffet van verschillende varianten oud Hollandse stamppotten zoals Boerenkool, Andijvie of een Zuurkoolschotel. Graag horen we uw wensen, aangezien alles mogelijk is!

Meer informatie of vragen over een buffet aan huis?

BBQ-buffet
Met een barbecue buffet kunnen we vele kanten op. Natuurlijk kunnen wij u adviseren over heerlijke stukken vlees en delicatessen. Samen met u bespreken we uw wensen, om zo een perfect buffet neer te zetten.

Mogelijkheden
Graag adviseren wij u over de mogelijkheden van een buffet aan huis, omdat bij ons eigenlijk alles mogelijk is! Zo adviseren wij naast de mogelijkheden voor eten en drinken ook graag over andere manieren om het u makkelijker te maken. Zo kunnen wij helpen met het verzorgen van de glazen, tafels en bediening. Natuurlijk wassen wij dan ook alles weer netjes voor u af, zodat u écht kunt genieten van uw eigen feestje.

Voor elke soort gelegenheid kunnen wij u dus helpen in de hele regio Nesselande. Bijvoorbeeld een receptie, bruiloft, verjaardag of gewoon een lunch aan huis. Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in. Heeft u nog andere vragen? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen!

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Ontvang volledig vrijblijvend een voorstel na het invullen van onderstaand formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Heeft u speciale wensen? We bespreken het graag!

Italiaans
buffet

Een heerlijk buffet vol met Italiaanse specialiteiten. Wij verrassen u graag met onze gerechten!

Speciale wensen?

Vegetarisch, een allergie of een andere vraag? Neem gerust contact op om samen tot een oplossing te komen!

Buffet aan huis

Zin in een heerlijk buffet voor al uw gasten, maar niet in het voorbereidende werk? Laat ons u helpen! Slagerij van Tol helpt u graag met het voorbereiden van een perfect feest! Met onze buffet aan huis zorgen wij ervoor dat u ook zelf kunt genieten van uw feestje, omdat wij het werk voor u uit handen nemen.

Zo kunnen wij bijvoorbeeld het (wegwerp)bestek en de borden verzorgen, om uw catering compleet te verzorgen. Ook kunnen wij glazen bezorgen, die wij ook weer netjes voor u afwassen. 

Voor alle soorten feestjes kunnen wij ook partytenten, statafels en aankleding verzorgen. Koelkasten, stoelen en tafels zijn ook geen enkel probleem. Wanneer u helemaal nergens naar om wilt kijken, verzorgen wij ook de bediening voor u. Zo heeft u de tijd om met tijd met uw gasten door te brengen, en doen wij de rest. Na afloop ruimen wij uiteraard ook alles weer netjes op. Handig bij bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of personeelsfeest!

Speciale wensen of allergieën

Heeft u speciale wensen of bijvoorbeeld een allergie voor een bepaald product? Geef het dan aan in het omschrijvingen veld in het bestelformulier. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de gehele lunch naar wens is. Wij hebben speciale producten voor bijvoorbeeld vegetariërs of veganisten. Ook wanneer bijvoorbeeld u halal vlees of glutenvrij wilt bestellen, is dat voor ons geen enkel probleem. Zo verzorgen wij voor al uw gasten de perfecte catering.

Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen?