Catering

Receptie? Bruiloft? Een uitgebreide lunch of feestelijke brunche? Jubileum of verjaardag? Wij helpen u graag bij de culinaire invulling. Denk bijvoorbeeld aan feestelijke borrelhapjes – warm of koud -, diverse soepjes, warme gerechten, saladeschotels?  U vindt alle informatie op onze website. Prikt u vast een datum, dan regelen wij de rest!

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Ontvang volledig vrijblijvend een voorstel na het invullen van onderstaand formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Heeft u speciale wensen? We bespreken het graag!

Italiaans
buffet

Een heerlijk buffet vol met Italiaanse specialiteiten. Wij verrassen u graag met onze gerechten!

Speciale wensen?

Vegetarisch, een allergie of een andere vraag? Neem gerust contact op om samen tot een oplossing te komen!

Catering aan huis

Zin in een leuk feestje, maar niet in het voorbereidende werk? Laat ons u helpen! Slagerij van Tol helpt u graag met het voorbereiden van een perfect feest! Met onze catering aan huis zorgen wij ervoor dat u ook zelf kunt genieten van uw feestje, omdat wij het werk voor u uit handen nemen.

Zo kunnen wij bijvoorbeeld het (wegwerp)bestek en de borden verzorgen, om uw catering compleet te verzorgen. Ook kunnen wij glazen bezorgen, die wij ook weer netjes voor u afwassen. 

Voor alle soorten feestjes kunnen wij ook partytenten, statafels en aankleding verzorgen. Koelkasten, stoelen en tafels zijn ook geen enkel probleem. Wanneer u helemaal nergens naar om wilt kijken, verzorgen wij ook de bediening voor u. Zo heeft u de tijd om met tijd met uw gasten door te brengen, en doen wij de rest. Na afloop ruimen wij uiteraard ook alles weer netjes op. Handig bij bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of personeelsfeest!

Speciale wensen of allergieën

Heeft u speciale wensen of bijvoorbeeld een allergie voor een bepaald product? Geef het dan aan in het omschrijvingen veld in het bestelformulier. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de gehele lunch naar wens is. Wij hebben speciale producten voor bijvoorbeeld vegetariërs of veganisten. Ook wanneer bijvoorbeeld u halal vlees of glutenvrij wilt bestellen, is dat voor ons geen enkel probleem. Zo verzorgen wij voor al uw gasten de perfecte catering.

Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen?