Lunch bezorgen Zevenhuizen

Zin in een lekkere lunch? Wij verzorgen een heerlijk uitgebreide lunch en komen deze bij in de gehele omgeving van Zevenhuizen bezorgen!

Lunch laten bezorgen in Zevenhuizen

Slagerij van Tol heeft een heerlijk aanbod belegde broodjes. Wij kunnen een lunch bij u thuis bezorgen, maar kunnen ook uw lunch volledig verzorgen tijdens een bedrijfslunch of evenement. Onze broodjes worden belegd met lekkere verse ingrediënten uit de slagerij. Zo hebben wij heerlijke filet americain of ossenworst, maar ook lekkere salades en rauwkost. Ook kunt u kiezen uit verschillende type broodjes. Al uw wensen zijn mogelijk, geef ze eenvoudig aan per broodjes!

Top kwaliteit

Heerlijk belegd

Snelle bezorging

Meer informatie of vragen over de mogelijkheden?

Binnenkort vindt u hier ons aanbod van broodjes

Lunch bezorgen

Zin in een lekkere lunch, maar niet in het voorbereidende werk? Laat ons u helpen! Wij hebben heerlijk verse ingrediënten en beleggen broodjes rijk. Ook hebben wij lekkere dranken om uw lunch compleet te maken. 

Wij kunnen bijvoorbeeld ook wegwerpbestek en borden verzorgen, om uw bedrijfslunch compleet te verzorgen. Ook kunnen wij glazen bezorgen, die wij ook weer netjes voor u afwassen. Zo heeft u wel de voordelen van een lekker lunch met verse broodjes, maar niet het bijkomende gedoe! 

Voor bedrijfsfeestjes kunnen wij ook partytenten, statafels en aankleding verzorgen. Koelkasten, stoelen en tafels zijn ook geen enkel probleem. Wanneer u helemaal nergens naar om wilt kijken, verzorgen wij ook de bediening voor u. Zo heeft u de tijd om met tijd met uw gasten door te brengen, en doen wij de rest. Na afloop ruimen wij uiteraard ook alles weer netjes op. Handig bij bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of personeelsfeest!

Bezorgen is voor ons geen enkel probleem! Wij bezorgen in de hele regio Zevenhuizen de lekkerste lunch. Het enige wat u hoeft te is 2 uur voor de aflevering door te geven wat uw wensen zijn. Vervolgens kunt u zelf een gewenste bezorgtijd aangeven! Zo zijn wij altijd precies op tijd en smaakt onze lunch het lekkerst!

Speciale wensen of allergieën

Heeft u speciale wensen of bijvoorbeeld een allergie voor een bepaald product? Geef het dan aan in het omschrijvingen veld in het bestelformulier. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de gehele lunch naar wens is. Wij hebben speciale producten voor bijvoorbeeld vegetariërs of veganisten. Ook wanneer bijvoorbeeld u halal vlees of glutenvrij wilt bestellen, is dat voor ons geen enkel probleem. Zo kunt u voor al uw gasten het perfecte lunch bestellen. 

Italiaans
buffet

Een heerlijk buffet vol met Italiaanse specialiteiten. Wij verrassen u graag met onze gerechten!

Speciale wensen?

Vegetarisch, een allergie of een andere vraag? Neem gerust contact op om samen tot een oplossing te komen!