Broodjes

Een lekker lunch bestellen voor uw afdeling? Uw relaties verrassen met een heerlijk verzorgde lunch op kantoor? Of gewoon thuis een lekkere lunch laten bezorgen? Wij maken het graag voor u klaar en bezorgen het in de hele omgeving!

Broodjes bestellijst

Bestellen kan tot 10:00 op de dag van afhalen of eventuele bezorging in overleg via: bestellen@slagerijzevenhuizen.nl . 
Let op, u moet altijd een ontvangst bevestiging van ons ontvangen.

Lunch bezorgen

Zin in een lekkere lunch, maar niet in het voorbereidende werk? Laat ons u helpen! Wij hebben heerlijk verse ingrediënten en beleggen broodjes rijk. Ook hebben wij lekkere dranken om uw lunch compleet te maken. 

Wij kunnen bijvoorbeeld ook wegwerpbestek en borden verzorgen, om uw bedrijfslunch compleet te verzorgen. Ook kunnen wij glazen bezorgen, die wij ook weer netjes voor u afwassen. Zo heeft u wel de voordelen van een lekkere lunch met verse broodjes, maar niet het bijkomende gedoe! 

Voor bedrijfsfeestjes kunnen wij ook partytenten, statafels en aankleding verzorgen. Koelkasten, stoelen en tafels zijn ook geen enkel probleem. Wanneer u helemaal nergens naar om wilt kijken, verzorgen wij ook de bediening voor u. Zo heeft u de tijd om met tijd met uw gasten door te brengen, en doen wij de rest. Na afloop ruimen wij uiteraard ook alles weer netjes op. Handig bij bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of personeelsfeest!

Bezorgen is voor ons geen enkel probleem! Wij bezorgen in de hele regio Zevenhuizen/Nesselande de lekkerste lunch. Het enige wat u hoeft te is 2 uur voor de aflevering door te geven wat uw wensen zijn. Vervolgens kunt u zelf een gewenste bezorgtijd aangeven! Zo zijn wij altijd precies op tijd en smaakt onze lunch het lekkerst!

Speciale wensen of allergieën

Heeft u speciale wensen of bijvoorbeeld een allergie voor een bepaald product? Geef het dan aan in het omschrijvingen veld in het bestelformulier. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de gehele lunch naar wens is. Wij hebben speciale producten voor bijvoorbeeld vegetariërs of veganisten. Ook wanneer bijvoorbeeld u halal vlees of glutenvrij wilt bestellen, is dat voor ons geen enkel probleem. Zo kunt u voor al uw gasten het perfecte lunch bestellen. 

 
 
Winkelwagen