Barbecue vlees Nesselande

Gaat u lekker barbecuen aankomend weekend? Bekijk dan online ons aanbod van het lekkerste barbecue vlees. Wij bezorgen het eenvoudig en snel bij u thuis, zodat u gelijk kan beginnen! In de hele regio Nesselande verzorgen wij niet alleen het lekkerste vlees, wij helpen u ook graag met andere benodigdheden zoals bestek, glazen of zelfs de bediening!

Barbecue vlees bezorgt in Nesselande

Slagerij van Tol heeft een heerlijk aanbod barbecue vlees. Wij zijn als barbecuespecialist graag behulpzaam bij het samenstellen van uw menu. Zo hebben wij handige pakketten met voor ieder wat wils, zoals het traditionele barbecue pakket met bijbehorende sauzen. Ook hebben wij bijvoorbeeld een heerlijk Italiaans, Spaans of ‘mannen’ pakket. Ook kunt u bij ons terecht over advies over een mooi stuk vlees met bijbehorende barbecue instructies. Al onze barbecue specialiteiten komen uit eigen keuken. We snijden zelf ons vlees, kruiden dit en rijgen dit bijvoorbeeld zelf aan spiesen. Het huren van een barbecue of andere benodigdheden zijn bij ons ook mogelijk! Zo kunt u lekker zorgeloos genieten!

Top kwaliteit

Advies & recepten

Snelle bezorging

Meer informatie of vragen over de barbecue?

Binnenkort vindt u hier ons aanbod barbecue vlees

Barbecuen

Gaat u binnenkort lekker barbecuen? Wij bieden verschillende extra’s aan om uw barbecue tot een succes te maken. Zo helpen wij u natuurlijk met het samenstellen van de juiste pakketten, ook wanneer u speciale (dieet)wensen heeft. Zo hebben wij ook voor vegetariërs goede toevoegingen. 

Ook kunt u gratis een barbecue bij ons meenemen bij een pakket vanaf 15 personen. U betaald alleen voor het schoonmaken en het gas. Zo kunt u nog meer genieten van uw barbecue feestje, zonder zelf te hoeven voorbereiden of schoonmaken!

Natuurlijk adviseren we u ook graag over bijpassende wijnen! 

Heeft u binnenkort een feestje?

  • Gratis barbecue bij complete pakketten vanaf 15 personen.
  • In overleg kunt u ons vlees geleverd krijgen in een koelbox.
  • Per barbecue rekenen wij  €10,00 voor het gas.
  • Per barbecue rekenen wij €15,00 schoonmaakkosten.
  • Bezorgen in Nesselande/Zevenhuizen €7,50,  retourhalen €7,50
  • Buiten Nesselande/Zevenhuizen bezorgen €10,00, retourhalen €10,00.
  • Combinatie’s zijn ook mogelijk op aanvraag.
  • Vraag naar onze barbecue wijnen: rood, wit en rose!

Barbecue benodigdheden

Wel zin om te barbecuen, maar niet in al het bijkomende werk? Laat ons u helpen! Wij verzorgen bijvoorbeeld wegwerp bestek en borden. Ook kunnen wij glazen bezorgen, die wij ook weer netjes voor u afwassen. Zo heeft u wel de voordelen van een lekker barbecue, maar niet het bijkomende gedoe! 

Voor feestjes kunnen wij ook partytenten, statafels en aankleding verzorgen. Koelkasten, stoelen en tafels zijn ook geen enkel probleem. Wanneer u helemaal nergens naar om wilt kijken, verzorgen wij naast een professionele kok ook de bediening voor u. Zo heeft u de tijd om met tijd met uw gasten door te brengen, en doen wij de rest. Na afloop ruimen wij uiteraard ook alles weer netjes op. Handig bij bijvoorbeeld een bedrijfsbarbecue of tuinfeest!

Italiaans
buffet

Een heerlijk buffet vol met Italiaanse specialiteiten. Wij verrassen u graag met onze gerechten!

Speciale wensen?

Vegetarisch, een allergie of een andere vraag? Neem gerust contact op om samen tot een oplossing te komen!